Vancouverista takaisin Suomeen

Kun olimme nähneet Seattlen kiertueellamme toiseen kertaan, astuimme taas junaan. Rajamuodollisuudet Kanadaan päin mennessä olivat paljon miellyttävämmät ja pienieleisemmät kuin toiseen suuntaan mennessä. Ne olivat yhden lyhyen lomakkeen täyttäminen ilman kiirettä ja kahteen kertaan passin vilauttaminen.

Tuo junareitti on aika näyttävä iltaa myöden ajellessa. Junan ikkunasta näytti tältä:

Meillä oli vain yö ja seuraavan päivän iltapäivään asti aikaa Vancouverissa. Kävimme viettämässä sen Granville Islandilla. Siellä on kaikensorttista tori- ja turistikotkotusta, joka vaikuttaa kelpaavan paikallisillekin.

Taisi olla ensimmäinen ruokakuva tältä reissulta tässä blogissa. Se on sitä siitäkin huolimatta, että ruoka ja juoma on ollut tällä reissulla tavallista parempaa.

Lyhyen Vancouver-päivän päätteeksi lastasimme itsemme junaan lentokentälle. Vähän harmitti mennä kotiin. Vancouver on yksi mukavimpia kaupunkeja, jossa olen koskaan käynyt. Tänne tullaan takaisin. Koska tämä kaupunki näytti sympaattisimmat puolensa meille, pitää käydä toisella rannikolla vilkaisemassa, mitä Toronto tietää. Siitäkin on puhuttu hyvää (…ja olisi lyhyempi lento ja kolme tuntia pienempi aikaero). Sekä Vancouver että Toronto ovat aina listalla, kun listataan maailman elinkelpoisimpia kaupunkeja. Jäin vähän fanittamaan Kanadaa.

Siinä se reissu oli. Tällä matkalla räpsin aika reippaasti kuvia. Reissun kuvista parhaat löytyvät Flickr-albumista.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s